Pornirea programelor in Windows VISTAATENTIE !

  • Programele TC-Soft trebuie rulate cu optiunea "Run as Administrator" pentru a asigura functionarea corecta.
    In urmatoarele imagini sunt prezentati pasii pentru a realiza acest lucru.

 

Pasul 1

 

evidenta facturi clienti furnizori Download-ati si rulati kiturile de instalare corespunzatoare sistemului de operare WINDOWS VISTA. Pentru indentificarea usoara acestea au in componenta numelui cuvintul cheie VISTA.

 

Pasul 2

 

evidenta facturi clienti furnizori Dupa instare pe desktop-ul dumneavoastra apare icoana programului instalat. Dati click dreapta si selectacti optiunea "Run as administrator" asa cum apare in imaginea alaturata.

 

Pasul 3

 

Nota de receptie si constatare diferente In continuare trebuie sa confirmati ca doriti sa rulati programul cu drepturi de Administrator. Selectati "Allow" la fel cum apare in imagine.

| Postat de TC-Soft | Download


 

Setare optiune definitiva "Run as Administrator" - pas facultativ

 

agenda electronica Se poate seta ca programul sa ceara automat drepturi de Administrator daca se da click dreapta pe icoana corespunzatoare programului si se selecteaza optiunea "Properties". Se deschide fereastra din imaginea alaturata de unde trebuie selectata optiunea "Run this program as an administrator". Dupa repornirea calculatorului icoana programului contine si indicatorul de Admin.