TCNir - Program de NIR - note receptie + bonuri de consum

 

Descriere

Acest program permite emiterea rapida a notelor de receptie si de constatare diferente precum si a bonurilor de consum.
Baza de date contine informatii despre produsele primite de la furnizori organizate pe categorii astfel incit gasirea unui produs este foarte rapida si usoara.
Citeva dintre caracteristicile importante sunt enumerate mai jos :

 • programul TCNir este gratuit
 • permite setarea dimensiunii fonturilor pentru listarea NIR
 • accesare rapida a informatiilor despre furnizori
 • organizarea produselor pe categorii
 • selectarea tipului de NIR : cu / fara TVA
 • emiterea si salvarea bonurilor de consum
 • salvarea restaurarea bazei de date
 • reducerea dimensiunii bazei de date prin compactarea acesteia
 • permite lucrul cu mai multe firme proprii
 • salvare notelor de receptie
 • salvare bonurilor de consum
 • generarea de rapoarte pentru NIR de unde se pot lista copii
 • generarea de rapoarte pentru bonuri de unde se pot lista copii
 • exportarea /salvarea rapoartelor in format html

Programul de note de receptie si bonuri de consum permite ordonarea crescatoare sau descrescatoare a tuturor cimpurilor afisate daca se da click pe capul de tabel al coloanei dupa care se doreste ordonarea.

Pentru cresterea performantelor programului, utilizatorul dispune de interfata de reorganizare si compactare a datelor. Este indicat ca aceasta compactare sa fie facuta o data pe luna. De asemenea este recomandat ca salvarea bazei de date sa se faca cel putin o data pe luna si, indicat, pe un alt suport de date decit pe HDD din calculator (USB stick, CD sau DVD).

Scopul aplicatiei este usurarea intocmirii/listarii notelor de receptie precum si a bonurilor de consum. Va rugam sa o folositi si sa ne spuneti ce va nemultumeste, ce ii lipseste, ce ar mai trebui sa aiba sau sa faca. In urma feedback-urilor dumneavoastra am adaugat posibilitatea setarii dimensiunii fonturilor cu care va fi listat NIR-ul. De asemenea pentru eficientizarea emiterii de NIR-uri butoanele importante au shortcut-uri prin apasarea simultana a tastelor CTRL si tasta subliniata din numele botonului. (ex. pentru produse CTRL si P) Programul poate fi imbunatatit / facut mai util daca feedback-urile dumneavoastra ajung la noi ! Nu ezitati sa ne contactati prin mail sau telefon pentru a ne spune parerea dumneavoastra.

Pentru salvarea notelor de receptie respectiv a bonurilor de consum si a rapoartelor in format PDF este nevoie de un PDF-printer instalat pe calculatorul dumneavoastra.


Cerinte sistem : WinXP sau Vista. Programul nu a fost testat si nu garantam functionarea pe WIN98.

In aceasta versiune este implementata optiunea Prel.Date care permite utilizatorilor versiunii 1.4 sa preia datele introduse pentru a fi disponibile si in versiunea 2.x.
Daca intimpinati probleme nu ezitati sa ne contactati.


| Download NIR |

Galerie Foto

 

note receptie si constatare diferente, bonuri de consum

Interfata grafica foarte usor de utilizat pentru emiterea notelor de receptie. Produsele care se receptioneaza, cantitatea aferenta, seria si numarul facturii precum si numarul de zecimale pot fi setate si adaugate la NIR-ul curent dupa care pot fi previzializate si/sau listate.


note receptie, bon consum, program de nir

Programul permite memorarea firmelor proprii respectiv a furnizorilor. La un moment dat se lucreaza cu o singura firma proprie iar selectarea furnizorilor pentru nota de receptie este foarte rapida. De asemenea se pot adauga / modifica / sterge firme din baza de date. Pentru accesul rapid la un furnizor se poate folosi optiunea - Filtrare dupa nume.
Furnizorii se pot ordona crescator / descrescator daca se da click pe capul de tabel -Nume Furnizor.


note receptie constatare diferente, bonuri de consum

Produsele receptionate sunt mentinute in baza de date pe categorii astfel incit accesul la un anumit produs sa fie foarte rapid. Se pot adauga / modifica / sterge categorii si produse si se pot ordona alfabetic crescator sau descrescator daca se da click pe capul de tabel.


program note receptie, bonuri de consum

Notele de receptie si bonurile de consum emise si salvate pot fi vizualizate ulterior intr-o interfata raport. Din acest raport se pot lista copii pentru note respectiv bonuri, se pot exporta in format HTML, se pot vizualiza detalii despre nota sau bonul de consum si se pot sterge documentele selectate. Raportul pentru notele de receptie / bonuri de consum poate fi listat sau exportat in format HTML.


 

| Download NIR |

Schimbari intre versiuniVersiune disponibila: V3.5 - cota TVA separata per produs