despre TC-Soft

programe Programele realizate sunt rezultatul cerintelor de pe piata romaneasca, firma fiind "client-oriented".
 
Toate produsele informatice sunt realizate de catre un personal tinar si dinamic si deschis schimbarii. Deoarece calitatea produselor noastre este foarte importanta, procesul de realizare al acestor produse este atent urmarit si respectat.
 
Deoarece dorim sa oferim satisfactie maxima clientilor nostri, incercam sa oferim solutii informatice "la cheie" pe gustul si pentru necesitatile acestora prin realizarea de programe la comanda sau prin personalizarea programelor existente.
 
Pentru fiecare produs software se poate utiliza varianta demo inainte de achizitionare care , in functie de aplicatie, poate varia intre 10 si 30 de zile si un numar limitat de porniri. Aceasta varianta complet functionala va ajuta sa evaluati si sa testati programul pentru a vedea daca corespunde cerintelor dumneavoastra.
 
Toate update-uri pentru produsele achizionate de la firma TC-SOFT sunt oferite in mod gratuit. Feedback-urile pe care le primim de la dumneavoastra, clientii nostri,sunt foarte importante deoarece numai asa programele pot fi imbunatatite pentru a satisface cerintele dumneavoa! Nu ezitati sa ne contactati prin mail sau telefon pentru a ne spune parerea dumneavoastra.